Na našem webu využíváme soubory cookie. Cookies můžete kdykoliv odmítnout v nastavení vašeho prohlížeče.
+420 608 632 060 info@fresher.cz Bachova 14 11 - 18

GDPR

 

1/ Zpracování osobních údajů zákazníka za účelem realizace nabídek správce v budoucnosti

Souhlas se zpracováním kontaktní emailové adresy

V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 tímto uděluji společnosti Matyáš Douša, IČO: 88920542, se sídlem na adrese Janouchova 661/15. Praha 4, 149 00 (správce osobních údajů), souhlas se zpracováním mých osobních údajů v rozsahu výše uvedené kontaktní emailové adresy pro účel zpracování:

– zasílání speciálních nabídek. Kontaktní e-mailová adresa bude zpracovávána po dobu neurčitou od udělení souhlasu: Souhlasím s užitím mého emailu pro zasílání akčních nabídek, dle těchto pravidel ochrany osobních údajů.

Souhlas se zpracováním kontaktní emailové adresy k uvedenému účelu lze kdykoli odvolat v jakémkoliv e-mailu s nabídkami. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Správce upozorňuje, že kontaktní emailovou adresu předává provozovateli webhostingových služeb (zpracovatel) – wedos.cz – společnost WEDOS Internet, a.s. Sídlo Hluboká nad Vltavou, Masarykova 1230, PSČ 373 41 IČO 28115708, která zajišťuje provoz těchto webových stránek správce a to za účelem odeslání údaje o kontaktní emailové adrese Správci.

Berte na vědomí, že máte právo na přístup k poskytnuté kontaktní emailové adrese, právo na její opravu, aktualizaci nebo vymazání, popřípadě omezení zpracování. Dále máte právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost uvedeného osobního údaje. Máte rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Kontaktní emailová adresa nebude při zpracování k uvedeným účelům předmětem automatizovaného individuálního rozhodování, včetně profilování ve smyslu čl. 22 obecného nařízení.

Poskytnutá kontaktní emailová adresa bude zpracovávána automatizovaně v elektronické podobě či manuálně v písemné podobě.

2/ Zpracování osobních údajů zákazníka za účelem realizace stravovacích a doručovacích služeb správce

Zákazníci správce jsou fyzické osoby (podnikající či nepodnikající) a právnické osoby (resp. fyzické osoby, které vystupují v roli osob oprávněných jednat za právnickou osobu) využívající služeb správce v oblasti čištění bot a jejich doručování.

Pro účely: sjednávání, uzavření a plnění smlouvy mezi zákazníkem a správcem (přičemž plnění smlouvy zahrnuje zejména veškeré nutné úkony k sjednání podmínek objednávky služby skrze online systém).

Kategorie osobních údajů: identifikační a kontaktní údaje zákazníků zahrnující zejména jejich jméno, příjmení, adresa,, telefonní číslo, e-mail, datum a čas objednávky.

Správce upozorňuje, že výše uvedené osobní údaje předává provozovateli webhostingových služeb (zpracovatel) – wedos.cz – společnost WEDOS Internet, a.s. Sídlo Hluboká nad Vltavou, Masarykova 1230, PSČ 373 41 IČO 28115708, která zajišťuje provoz těchto webových stránek správce a to za účelem jejich odeslání správci.

Právní základ zpracování osobních údajů: Plnění smlouvy a zákonem stanovené povinnosti.

 

Cookies

Využíváním našich internetových stránek souhlasíte s naším používáním souborů cookies. O využití cookies vás při návštěvě stránky informuje samostatný panel. Takzvané cookies jsou malé textové soubory, které jsou při návštěvě internetových stránek odeslány do prohlížeče uživatele. Cookies nám pomáhají zaznamenat údaje o vaší návštěvě našich stránek. Používáme typ cookies, které vyprší po ukončení vaší prohlížecí relace, a také typ cookies, které mají stanovené datum vypršení. Cookies nám umožňují rozlišit uživatele pomocí arbitrárně přiřazených ID čísel a sledovat tak počet návštěvníků na stránce, řídit rychlost jejich požadavků na server a zaznamenávat údaje o stavu jejich návštěvy, odkud konkrétně na naši stránku přišli, o stavu jejich relace a také o tom, kdy návštěva skončí. Tyto údaje jsou určené pro provozování a vylepšování našich služeb, používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti nebo Smart Look pro analýzu chování návštěvníka). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Máte-li k uvedeným informacím dotaz, obraťte se na tvůrce redakčního systému WordPress na WordPress Foundation, který je dodavatelem redakčního systému WordPress a technologií, umožňujících provoz těchto webových stránek.